2de Verzetscafé Antwerpen

Een aangrijpende vertelavond met inspirerende verzetsverhalen tegen nazistische bezetter

16 / 10 / 2023 Antwerpen
Waar?
De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
Wanneer?
16/10/2023 van 20:00 tot 21:30
**** VOLZET ****
Bedankt voor je interesse, maar door de grote respons zijn we volledig volzet. Als je hieronder je gegevens invult, dan plaatsen we je graag op een wachtlijst. Als er annuleringen binnen komen, dan maak je misschien nog een kans. We laten je op zondag 15 oktober per e-mail weten of je er al dan niet bij kunt zijn. Bedankt alvast voor het begrip
**** VOLZET ****

vzw Helden van het Verzet, De Studio en Masereelfonds Antwerpen verwelkomen je graag op het 2de Antwerpse Verzetscafé. Een vertelavond met 3 inspirerende verzetsverhalen van gewone mensen tegen de nazistische bezetter. Afspraak op maandag 16 oktober 2023 om 20u in De Studio (Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen). Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer dus snel via onderstaand formulier. 
De inkomprijs mag je zelf bepalen volgens je financiële mogelijkheden. Je steunt er de werking van vzw Helden van het Verzet mee, die geen overheidssubsidies ontvangt. Inschrijven kan via onderstaande reservatielink. 
Wil jij een verzetscafé organiseren?
Is er in jouw gemeente of stad genoeg animo om een verzetscafé te organiseren? Heb je zelf ideeën voor het organiseren van een evenement? Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we dit op poten kunnen zetten.