2de Verzetscafé Gent (volzet)

Een aangrijpende vertelavond met inspirerende verzetsverhalen tegen nazistische bezetter

12 / 10 / 2023 Gent
Waar?
Concertzaal Trefpunt
Walter De Buckplein
9000 Gent
Wanneer?
12/10/2023 van 20:00 tot 21:30
**** VOLZET ****
Bedankt voor je interesse, maar door de grote respons zijn we volledig volzet. Als je hieronder je gegevens invult, dan plaatsen we je graag op een wachtlijst. Als er annuleringen binnen komen, dan maak je misschien nog een kans. We laten je op donderdag 21 september per e-mail weten of je er al dan niet bij kunt zijn. Bedankt alvast voor het begrip
**** VOLZET ****


vzw Helden van het Verzet, Trefpunt en Masereelfonds Gent verwelkomen je graag op het 2de Gentse Verzetscafé. Een vertelavond met 3 inspirerende verzetsverhalen van gewone mensen tegen de nazistische bezetter. Afspraak op donderdag 12 oktober om 20u in Trefpunt (Walter De Buckplein, 9000 Gent). Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer dus snel via onderstaand formulier. 
De inkomprijs mag je zelf bepalen volgens je financiële mogelijkheden. Je steunt er de werking van vzw Helden van het Verzet mee, die geen overheidssubsidies ontvangt. Inschrijven kan via onderstaande reservatielink. 
Wil jij een verzetscafé organiseren?
Is er in jouw gemeente of stad genoeg animo om een verzetscafé te organiseren? Heb je zelf ideeën voor het organiseren van een evenement? Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we dit op poten kunnen zetten.