Verzetscafé Antwerpen

Een aangrijpende vertelavond met inspirerende verzetsverhalen tegen nazistische bezetter.

24 / 05 / 2023 Antwerpen
Waar?
De Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen
Wanneer?
24/05/2023 vanaf 20:00
vzw Helden van het Verzet en De Studio verwelkomen je graag op het Verzetscafé Antwerpen. Een vertelavond met 3 inspirerende verzetsverhalen van gewone mensen tegen de nazistische bezetter. Afspraak op woensdag 24 mei om 20u in De Studio (Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen). Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer dus snel!
De inkomprijs mag je zelf bepalen volgens je financiële mogelijkheden. Je steunt er de werking van vzw Helden van het Verzet mee, die geen overheidssubsidies ontvangt. Graag op voorhand storten op het rekeningnummer BE88 8939 4414 7141 (met vermelding van "Verzetscafé Antwerpen + Voornaam en Naam").
Help je graag een handje mee? Neem dan contact met ons op. We zoeken enthousiastelingen die de sprekers helpen met hun stortytelling, researchers die info opzoeken en helpende handen voor de praktische organisatie.
Wil jij een verzetscafé organiseren?
Is er in jouw gemeente of stad genoeg animo om een verzetscafé te organiseren? Heb je zelf ideeën voor het organiseren van een evenement? Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we dit op poten kunnen zetten.