Verzetscafé Brugge

Een aangrijpende vertelavond met inspirerende verzetsverhalen tegen nazistische bezetter.

22 / 09 / 2023 Brugge
Waar?
Hostel Snuffel
Ezelstraat 42
8000 Brugge
Wanneer?
22/09/2023 vanaf 20:00
**** VOLZET
Bedankt voor je interesse, maar door de grote respons zijn we volledig volzet. Als je hieronder je gegevens invult, dan plaatsen we je graag op een wachtlijst. Als er annuleringen binnen komen, dan maak je misschien nog een kans. We laten je op donderdag 21 september weten of je er al dan niet bij kunt zijn. Bedankt alvast voor het begrip
**** VOLZET
Helden van het Verzet, Masereelfonds Brugge, Hostel Snuffel en Huis van de Mens Brugge verwelkomen je graag op het Verzetscafé Brugge.
Een vertelavond met 3 inspirerende verzetsverhalen van gewone mensen tegen de nazistische bezetter. Afspraak op vrijdag 22 september om 20u in Snuffel Hostel (polyvalente zaal), Ezelstraat 42, 8000 Brugge. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer dus snel!
De inkomprijs mag je zelf bepalen volgens je financiële mogelijkheden. Je steunt er de werking van vzw Helden van het Verzet mee, die geen overheidssubsidies ontvangt. Inschrijven kan via onderstaande reservatielink. 
Wil jij een verzetscafé organiseren?
Is er in jouw gemeente of stad genoeg animo om een verzetscafé te organiseren? Heb je zelf ideeën voor het organiseren van een evenement? Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we dit op poten kunnen zetten.