Verzetscafé Gent

Een aangrijpende vertelavond met inspirerende verzetsverhalen tegen nazistische bezetter.

30 / 03 / 2023 Gent
Waar?
Trefpunt
Walter De Buckplein
9000 Gent
Wanneer?
30/03/2023 van 20:00 tot 21:30
vzw Helden van het Verzet, Trefpunt en Masereelfonds Gent verwelkomen je graag op het allereerste Verzetscafé (try out). Een vertelavond met 3 inspirerende verzetsverhalen van gewone mensen tegen de nazistische bezetter. Gebracht door de kleinkinderen van verzetshelden.
Afspraak op donderdag 30 maart om 20u in Trefpunt (Walter De Buckplein, 9000 Gent). Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer dus snel.
De inkomprijs mag je zelf bepalen volgens je financiële mogelijkheden. Je steunt er de werking van vzw Helden van het Verzet mee, die geen overheidssubsidies ontvangt. Graag op voorhand storten op het rekeningnummer BE88 8939 4414 7141 (met vermelding van "Verzetscafé + Voornaam en Naam").
Help je graag een handje mee? Laat het dan hieronder weten. We zoeken enthousiastelingen die de sprekers helpen met hun stortytelling, researchers die info opzoeken en helpende handen voor de praktische organisatie.
Wil jij een verzetscafé organiseren?
Is er in jouw gemeente of stad genoeg animo om een verzetscafé te organiseren? Heb je zelf ideeën voor het organiseren van een evenement? Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we dit op poten kunnen zetten.