Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht om meer te weten te komen over een familielid dat in het verzet actief was?
Onder onze facebookpagina Helden van het Verzet zit ook een gelijknamige community. Die wordt gevolgd door medewerkers van een aantal archieven. Mensen kunnen er terecht met vragen naar informatie over een familielid of kennis en worden doorgaans snel geholpen.
Zijn er nog meer mensen die zich in mijn situatie bevinden?
Zeer zeker. Aangezien er tijdens de oorlog zowat 150.000 Belgen actief waren in het verzet, zijn er nu nog altijd duizenden nabestaanden op zoek naar meer informatie over hun dierbare. Via ons platform proberen we al deze mensen te verenigen.
Bij welke partners krijgen de leden van vzw Helden van het verzet korting of andere voordelen?
De leden van vzw Helden van het Verzet krijgen bij de volgende partners een voordelig aanbod: 1. Liberation Garden - Bevrijdingsmuseum Leopoldsburg Zowel bij de balie als online krijgen onze leden 20% korting voor een toegangsticket in Liberation Garden. Leden betalen dus 12 euro per persoon in plaats van het standaardtarief van 15 euro. Deze korting is niet te combineren met eventuele kortingstarieven. Bij aankomst in Liberation Garden zal je persoonlijke lidkaart gevraagd worden. Zie: https://ticketshop.ticketmatic.com/cc_leopoldsburg/liberationgarden
Word steunend lid van vzw Helden van het verzet
Door VZW Helden van het verzet te steunen houdt u de herinnering aan onze verzetshelden levend. Na de Tweede Wereldoorlog zijn deze mensen in de plooien van de geschiedenis verdwenen. Dankzij u kunnen we hen alsnog de gepaste eer bewijzen.